Bài viết Blog gần đây

 • I initially began playing "Stunning" a year or two after its unique discharge and sank incalculable hours leveling in any event twelve characters from various groups, classes, and races WOW Classic Gold. In contrast to the more devoted players, notwithstanding, I never figured out how to free all fr...
Xem tất cả

Air Jordan 12 Schoenen

 • Hoewel een speciale editie "Michigan" Air Jordan 12 Dames/Heren enkele weken geleden opdook, zijn de twee schoenen niet hetzelfde, omdat deze algemene releaseversie niet de diepe bovenste ribbels en maisgele inlegzool / hiellip biedt die het PSNY-paar bood, in plaats daarvan kiezen voor een gestikt bovenwerk en marine-accenten.  Sinds de eerste onthulling in november van vorig jaar circuleert een Air Jordan 12 Schoenen met frequentie rond de geruchtenmolen, met een overvloed aan speculaties rond een daling van de zomer van 2018. Gedaan in een statige combinatie van College Navy en Amarillo, werd het uitgerust met een PSNY hangtag en andere branding van het modemerk overal, om nog maar te zwijgen van het luxueuze boterachtige suède materiaal dat een steunpilaar is van PSNY's AJ12-samenwerkingen.

  Het gebruik van de Air Jordan 12 Lage Prijs als het favoriete silhouet van Jordan Brand voor speciale kinderreleases gaat alleen deze zomer verder. Na de release van de "Light Aqua" 12s begin augustus, komt er in september een nieuwe "Rush Pink" colorway uit. Het zwarte bovenwerk van de schoen heeft een nubuckconstructie, terwijl het iconische spatbord van de 12 is gekleed in een glanzend leer met ruitpatroon voor een interessante tonale look. Een klein beetje kleur wordt geleverd door het plastic detail van de middenvoet, uitgevoerd in "Rush Pink", en het hiellipje heeft ook roze accenten voor een beetje extra contrast. Het grijze Jumpman-logo verschijnt op de tong en de schoen wordt gecompleteerd door een zwarte tussenzool en een zwart / roze buitenzool.

  De viering van de top kenmerkende basketbalsporters van Jordan Brand gaat door met een Goedkoop Air Jordan 12 ontworpen ter ere van CP3's alma mater van de middelbare school. Gekleed in de kenmerkende kleuren van West Forsyth High in Clemmons, NC, komt het voornamelijk op in olijfgroen met zeilaccenten en metalen gouden hardware voor een vleugje luxe. Deze selectie voegt zich bij een verzameling die hulde brengt aan Chris Paul, Carmelo Anthony en Russell Westrbook met passende knipogen naar hun collectieve middelbare scholen.

  De Kopen Air Jordan 12 - gemakkelijk een van de meest iconische silhouetten in de line-up van Jumpman - is de afgelopen jaren een populair canvas geweest voor menig colorway-formaat, met heldere en gewaagde kleuren die meestal zijn gericht op vrouwelijke sneakerheads. Die kleurrijke trend zet zich nu voort als nog een felgekleurde AJ12, de nieuwe "Light Aqua" zal dit weekend op de markt komen. Met een witte lederen basis met statige zwarte accenten en heldere aqua-details op het spatbord, de middenzool en de buitenzool, zijn deze grillige schooltrappen zeker een opvallende zomerfavoriet, helemaal tot peutergroottes.

  www.schoenenstyle.com