Bài viết Blog gần đây

 • Grow Extra Inches : I believe we will also interact differently with Libido as a result. You want to mark your calendar with a big red X. It is said that is the context if you work with Male Enhancement Supplement and that is all I should say as to Male Enhancement Formula. Your Male Enhancement is ...
Xem tất cả

Nike Air Max Plus Bestellen

 • Dit dames-exclusieve duo van Nike Air Max Plus Dames/Heren bevordert een esthetiek die de afgelopen weken steeds populairder is geworden bij Nike Sportswear en biedt metallic gouden en zilveren versieringen. Met de ene kiezen voor een voornamelijk zwarte basis en de andere witte, worden vrouwelijke Swoosh Brand-liefhebbers getrakteerd op twee luxe creaties die ook iriserende effecten hebben op hun gevormde bovenwerk, waardoor een andere aantrekkelijke hoeveelheid kleur wordt toegevoegd. Deze creaties die klaar zijn voor levensstijl, worden gecompenseerd door hun mesh-onderlagen en weten meteen de aandacht te trekken terwijl ze niet te ver gaan om potentiële consumenten te overweldigen.  De Nike Air Max Plus Schoenen komt uit een schone en frisse witte, zwarte en volt colorway. Het eerste dat opvalt, is de onderscheidende en zeer ondersteunende zool die toevallig is uitgerust met Air pods. Het bovenste deel van de schoen wordt geleverd met een combinatie van textiel en rubber, samen met een gepatenteerde teenbescherming die allemaal in het wit wordt geleverd. Zwarte voering en stiksels samen met de volt hits op de buitenzool en branding helpen zeker het uiterlijk van de overwegend volledig witte schoen te compenseren.

  Hoewel dit Nike Air Max-model nog niet in de Verenigde Staten is aangekomen, blijven de kleuren en releases naar het buitenland komen. De Nike Air Max Plus Lage Prijs komt in nog twee kleuren, genaamd "Paradise" en "Sunburn". Laten we een kijkje nemen om u te helpen beslissen welk paar u het leukst vindt. Beide kleuren van de Nike Air Max Plus dragen een overwegend wit bovenwerk. Het grote verschil ligt in de slagen die de schoen compenseren. Je kunt de "Sunburn" -versie kopen die wordt geleverd met rode en oranje hits op de Air Max-eenheid, de middenzool en het grootste deel van de bovenkant. Of je kunt ervoor kiezen om te gaan met de veel meer ‘verfrissende 'colorway-namen' Paradise ', waarin het wordt geleverd met lichtblauw en geel in dezelfde respectieve gebieden.

  Het eigen logo van Nike is misschien wel een van de meest herkenbare sneakercultuur, met een overweldigend bewustzijn van de oudste oma's tot de jongste sneakerheads. Nike Air Max Plus Bestellen Het merk Beaverton neemt de mantel van de minimale Air Max Plus aan en herdefinieert nu de minimale bovenkant van het model met het over-branding motief dat te zien is in veel recente aanbiedingen. Naast de typische swoosh aan zowel de laterale als de mediale zijde is er een veel grotere gedrukte variant, die een dubbele logo-hit toevoegt aan een subtiel palet van zwart en wit.

  Ontwerper Sean McDowell haalde de oorspronkelijke inspiratie voor het ontwerp uit een prachtige zonsondergang in Florida, waardoor het mesh-bovenwerk een opvallend ombre-effect krijgt dat vervaagt van een lichtoranje tot een levendige karmozijnrood en de schoen echt zijn bijnaam verdient. Nike Air Max Plus Verkoop Golvende zwarte synthetische overlays weerspiegelen de zwaai van palmbomen in de tropische bries, en branding komt aan via een klassiek Tuned Air-hielembleem en rode middenvoet swoosh. Een zwart spatbord en een doorschijnende plastic neus zorgen voor de afwerking van het bovenwerk en de schoen wordt vervolledigd door een witte tussenzool met een tweekleurige middenvoetplaat en een oranje Air Max-eenheid.

  www.kickswinkel.com