Bài viết Blog gần đây

  • Advanced Formula Keto : I might be ahead of the game this way. Chances are that they will be mostly young everyday people. This is the time for me to sound off as this relates to Diet Formula as it follows this Slimmer Body provides a zillion ties of friendship. I am here to defend Weight Loss Pills...
Xem tất cả

Nike Air Max 720 Goedkoop

  • [image]

    Hoewel de meeste inspanningen van Nike in de richting van de gloednieuwe Nike Air Max 720 Dames zijn gericht op kleurenschema's die zijn geïnspireerd door de natuur met opvallende kleurschakeringen, kiest een van de nieuwkomers voor een eenvoudige, voornamelijk witte constructie. Gegeven een monicker "Metallic Platinum", combineert deze creatie die tint met andere tinten wit om een ​​engelachtige esthetiek te creëren die klaar is voor gebruik in de levensstijl. Ontworpen om de hele dag in elke situatie te worden gedragen.

    De schoen heeft al bekendheid verworven, zijnde de hoogste Air in de geschiedenis van Nike en overtrof de Nike Air Max 720 Heren van vorig jaar met 6 mm. Afgezien van Big Air is het futuristische ontwerp, het gebruik van nieuwe materialen en een ongelooflijke reeks kleurstellingen een eerbetoon aan de Air Max-ontwerpers van Beaverton. "Kleur moet een balans vinden tussen het versterken van de technologie en het maken van een eigen verklaring", zegt Courtney Dailey, Nike VP van Color Design.

    OBJ heeft een nieuwe flex en het lijkt zijn eerste originele ontwerp te zijn in samenwerking met Nike. De NFL-ster heeft al eerder versies van de SF-AF1 en Air Force 1 Utility uitgebracht, maar dit is klaar om zijn eerste originele ontwerp te worden - opmerkelijkheid met de nieuwste Nike Air Max 720 Sale-technologie van Swoosh. Een naam voor het model moet nog worden bekendgemaakt, maar deze close-uplook op Beckham's voeten toont een zwaar gelaagd bovenwerk, met een reeks suède, leer en gaas, met middenvoetperforaties, mediale trekbanden en meer.

    Iriserende details hebben tot nu toe een grote rol gespeeld in de korte levensduur van de Nike Air Max 720 Korting. Van de "Northern Lights" lancering colorway tot verschillende aankomende releases, de opvallende, kleurverschuivende arrangementen zijn hand in hand gegaan met het ontwerpethos van de Nike Air Max 720 Goedkoop - en nu is een nieuwe combinatie van zwart / iriserend groen de nieuwste die er uit ziet . Gebruikmakend van een gestructureerd zwart synthetisch materiaal als basis, verschijnen de eerder genoemde iriserende groene accenten op de abstract-vormige middenvoet / hiel-overlays van het bovenwerk. Op het plastic stuk dat de bovenkant en de middenzool scheidt, verschijnt er meer groen. De bolvormige Air Max-eenheid speelt ook in op het plezier en biedt een semi-doorschijnende groene kleur om de speciale stylings af te ronden.