Bài viết Blog gần đây

 • 1 giờ trước
  Đăng bởi xiaomo lin
  The stone crusher is a stone production line in the sand crushing processing commonly used a broken stone processing machinery and equipment, stone crusher machine has a widely used , the commonly used jaw crusher, impact crusher, hammer crusher, crushing equipment, stone crushing machine ...
Xem tất cả

Nike Air More Uptempo • Nike Air More Uptempo Dames-silhouet belichaamt perfect hoe hoepelsneakers in de jaren 90 waren - ruig, met gedurfde branding die zowel op als buiten het veld een statement maakte. Nu is de Swoosh klaar om een ​​nog meer in het oog springende esthetiek toe te voegen aan de Nike Air More Uptempo Korting door middel van dit heldere kleurenpalet dat het in drieën splitst met geel, roze en paars van teen tot hiel. Met een onbeperkte bron van kleurblokkerende mogelijkheden tot hun beschikking.

  Begin deze zomer brachten we je een eerste blik op een intrigerende driedelige set Nike Air More Uptempo Heren met geborduurde silhouetten van Europese steden op hun hielen. Het blijkt dat deze drie smaakvol gekleurde selecties het langverwachte EU City Pack vormen, met iteraties die hulde brengen aan drie van de meest iconische metropolen ter wereld. De Londense versie van de Uptempo maakt gebruik van een watermeloenachtig kleurenschema om de levendige en diverse stadscultuur af te spelen, terwijl het paar van Milaan een meer opvallende inspiratie heeft, zijn kleurenschema ontleend aan de herkenbare groene, witte en rode strepen van de Italiaanse vlag. Ten slotte rondt Parijs deze collectie af met de eenvoudigste look van het stel, uitgevoerd in een slanke zwarte en gouden afwerking.

  Vorig jaar was de Nike Air More Uptempo Sale een van de populairste sneakers van Nike. Elk weekend leek het op een andere colorway van de onstuimige basketbal retro hitplanken met gedurfde "AIR" branding. Eén paar dat echter nooit in de detailhandel terechtkwam, was het "Snakeskin" -monster dat je hier op de foto ziet. Van een afstand lijkt het misschien gewoon een normale, pensachtige zwarte Uptempo, maar als je dichterbij komt, zie je een luxe slangenprint op de eerder genoemde AIR-branding.

  Nike's opleving van het luchtgeld is tot nu toe goed ontvangen; oorspronkelijk verschenen als een PE voor VICE-persoonlijkheden Desus & Mero, deze gemodificeerde klassieker in een "Global Currency" -pakket, geïnspireerd door de Amerikaanse dollar, euro en GBP. Met de basis gelegd, laat Nike nu nieuwe colorways van de Nike Air More Uptempo Goedkoop los (de "More" komt van het gebruik van de Air More Uptempo-zool), zoals deze nieuwe witte, zwarte en bordeauxrode compositie.