Bài viết Blog gần đây

  • Because I was fucking stupid to shell out money I'm likely to run elongate. I would just sell it I'm gamesharing. I won't risk a ban. Maybe I get and need to market both accounts prohibited. Doing my brother a favor. If this is Mut 21 coins seen by anybody in the EA your company is doing an exc...
Xem tất cả

Adidas EQT goedkoop online

  • Image

    Adidas EQT dames was een belangrijk onderdeel van de marketinginspanningen van Three Stripes in de jaren 1990 en de adidas EQT basketballijn werd gevierd in een aantal retro- en samenwerkingsreleases. De lopende voorgangers van de EQT waren tot nu toe vrijwel vergeten, met de Adidas EQT Sale die een comeback maakte. Het ‘Nu en dan-pakket’ is gepland voor een release in december 2010, ongeveer 20 jaar nadat de OG witte / groene / grijze / zwarte gewrichten in ’91 zijn teruggekomen, met een trio nieuwe kleuren om de mix wat pittiger te maken.

    adidas Originals heeft succes gevonden met hun NMD-lijn, het remixen van klassieke Adidas EQT heren afgeslankt voor de moderne tijd, en door het gebruik van Primeknit en Boost - maar hoe zit het met alle retro's die we een paar jaar geleden van het merk zagen vallen? Hoewel we steeds minder van de adidas Superstar en het adids Pro-model hebben gezien, bevatten ze beide een jaar geleden silhouetten voor de lifestyle-afdruk, wanneer we releases van elk iconisch model krijgen, ze zijn zeker een tweede blik. De nieuwste collectie combineert premium wit leer met gomzolen die zich uitstrekken tot de klassieke shell-toe.

    De adidas "Oddity" -serie schakelt over van een reeks heldere, niet-overeenkomende kleuren naar een mix van meerdere texturen, en is luxueus in zijn nieuwste versie. Een van de luxueus-vreemde modellen die dit voorjaar vallen is de EQT-ondersteuning die je hier ziet, met een subtiel wilde constructie in verschillende structuren, waaronder crèmekleurige slangenhuid, witte python en geknapperde, suède en volnerfleer. De Adidas EQT goedkoop online "Luxe Oddity" komt nu bij geselecteerde adidas originals retailers.

    Dankzij Pusha T is de Adidas EQT Prijs opnieuw relevant geworden. Nu de retro-runner zich in zekere mate opnieuw heeft gevestigd, introduceert het merk opnieuw de OG "Racing Green" colorway, maar met een aantal zieke upgrades van de schoen die op sommige manieren hulde brengt aan Pusha's twee samenwerkingen. De colorway hier is wat je zou verwachten, maar het verhoogde niveau van materialen zoals de suede en slangenhuid is dat niet.