Bài viết Blog gần đây

 • 10 giờ trước
  Đăng bởi bin wu
  Each competitive game type has its own rank. In other words, you will be a superchampion in 2v2, but just a chance in 3v3. It takes 10 matches to earn a rank in any of those modes. Your performance in those 10 games will determine your initial ranking. Rankings are only affected by wins and losses...
Xem tất cả

Nike Air Pegasus Schoenen

 • Hoewel Nike in 1987 een revolutie begon met de introductie van de Nike Air Pegasus Dames/Heren lijn, betekende dat debuut niet dat ze meteen doorging en de zichtbare behandeling op de bodem van elke volgende hardloper sloeg. Het bewijs komt dit keer in de vorm van de Nike Air Pegasus '89, die al jaren in retro-vorm bestaat. De nieuwste editie van de sneakers heeft ze in de populaire zwarte en roze look - hoewel ze meer wit mengen dan standaard in dat palet.

  https://www.goodsnkr.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/k/nk-cd1520-300-air-pegasus-89-1.jpg

  De al lang bestaande Nike Air Pegasus Schoenen lijn is heen en weer geschakeld tussen de genummerde en de jaarlijks toegewezen items. De retro-paren worden meestal aangeduid met een jaar van oorsprong, waar de gloednieuwe, prestatieparen meestal een iteratief nummer krijgen (de Nike Air Zoom Pegasus 31 debuteerde bijvoorbeeld net voor veel Swoosh-fanfare). Terug te voeren naar '89 is deze Air Pegasus, die een beetje een vintage look heeft die past bij de marine en grijze onderkant.

  Vorig jaar vierde de Nike Air Pegasus Lage Prijs zijn 30-jarig jubileum met de nieuwe Nike Air Pegasus 30+. En hoewel de Swoosh beloofde dat het silhouet in 2014 zou terugkeren, is het alweer een tijdje geleden sinds we voor het laatst een nieuwe colorway zagen, maar dat verandert vandaag allemaal als de populaire turbo groene tint op het bovenwerk van mesh arriveert. Met de gebruikelijke tweekleurige kleurblokkering, dient een donkere obsidiaan als basis voor de sneaker, terwijl een witte swoosh opvalt vanwege de turbo-groene aanvoer op de Lunarlon-zool en teen.

  Nu de sneaker geen enkel jubileum viert, is de Nike Air Pegasus Goedkoop hier en daar tot een gelegenheid vrijgegeven. De update voor de retro sneaker was op zijn best minimaal, omdat Nike het traditionalisme intact wilde houden en tegelijkertijd nieuwe technologie zoals Hyperfuse wilde toevoegen om het silhouet de moderne tijd in te leiden. In juli hadden we een voorbeeld van een Hyper Crimson / White-Obsidian-paar dat zeker de onmiddellijke aandacht trok op basis van hoeveel een opvallend hoogtepunt het was.

  De Kopen Nike Air Pegasus zet zijn sterke zomerrun voort, zelfs nadat het 30-jarig jubileum vorig jaar werd afgesloten. We hebben de silhouet Don Lunarlon-behandelingen gezien voor een moderne twist, maar er gaat niets boven de originele Nike Air Pegasus '89, een sneaker gedrenkt in traditionalisme met zijn gaas en suède model. Gebruikmakend van een aantal grijze tinten, past de gespleten tussenzool hier mooi bij terwijl het merk in het zwart opvalt.

  www.goodsnkr.com