Bài viết Blog gần đây

 • The summoner, which ought to have been nerfed hard in 3.9, yet they despite everything dominated the competition www.lolga.com, it will be nerfed again in 3.10, all things being equal, this isn't viewed as the harm of the summoner's practicality. In any case, they are as yet the best one to be unsha...
Xem tất cả

Adidas Continental 80 Schoenen

 • Als een van de grootste metropolen ter wereld, beschikt Londen over een uitgebreid transportsysteem dat dagelijks miljoenen pendelaars door de stad vervoert. Adidas Continental 80 Heren/Dames Het Transport for London-systeem en hun cirkel-met-een-slash-logo is direct herkenbaar voor elke inwoner van de Big Smoke. Nu maat? werkt samen met het overheidskantoor zelf voor een six-pack van samenwerkende adidas Continental 80s, compleet met speciale details zoals het eerder genoemde ronde logo op de hielen en kleuren variërend van donker tot licht.  Adidas Continental 80 Schoenen Elk paar knikt ook naar twee zwaar doorkruiste lijnen: één erkent Hammer Smith & City / Northern, één knikt naar Jubilee / Piccadilly, één roept Bakerloo / Central, één honours District / Elizabethan Line, één herkent Victoria / Waterloo City, en men richt zich tot Circle / Metropolitan. Aangekomen in zowel luxe leer als rijk suède, is elk paar een liefdevol eerbetoon aan het leven in de drukke stad

  Zoals u waarschijnlijk weet, neigen veel van de populaire trends van de sneaker-industrie ertoe te neigen naar maximalistische creaties met een ruige, opvallende esthetiek. Adidas Continental 80 te Koop Hoewel dat meestal het geval is, geven de Three Stripes nog steeds een aantal schone en eenvoudige iteraties zoals het Continental 80-silhouet, een retro-model dat geniet van een oplevende campagne van 2018. Dit weekend wordt het Yeezy Powerphase-achtige ontwerp uitgebracht in zes nieuwe kleurenschema's, alle sportieve gomkleurige zooleenheden. Op passende wijze de 'Gum Pack' genoemd, voorzien alle zes variëteiten van eenvoudige kleurenschema's boven die gerespecteerde hit, met hun enige kleurtonen door de mediale tweekleurige streep van het silhouet en de bijpassende adidas-branding bij de keel.

  In een sneaker-industrie die grotendeels wordt gedomineerd door dikke, maximalistische silhouetten, draait de slanke Adidas Continental 80 Goedkoop het script helemaal om en biedt een beperkter ontwerp aan consumenten die hun schoenen een beetje eenvoudiger willen houden. De Continental 80, die nog steeds een beroep doet op de retro-geïnspireerde esthetiek, is een bijgewerkte versie van de klassieke Continental en vertoont een opvallende gelijkenis met de adidas Yeezy Powerphase-lijn van Mr. West.

  Dit najaar is het afgeslankte lifestyle-element klaar om terug te keren in vier seizoensgebonden kleuren die scharnieren aan de Hi-Res Aqua en Scarlet middenvoetstreep van het model om hun anders tonale bovenwerk te breken. Kopen Adidas Continental 80 Offset door grimmige witte zooleenheden, kiest de kastanjebruine opvallende uit deze set ervoor om een ​​gedeeltelijke gomkleurige zool in te luiden voor een extra vereerde aanraking.

  www.surpriseschoenen.com