Bài viết Blog gần đây

 •   Take your two snowballs to an open area of your island. Roll one snowball back and forth until it’s at an equivalent height because the top of your character’s eyes. Roll this massive snowball to where you would like your Snowboy to finish up. It needs space around it, since yo...
Xem tất cả

Scarpe de Reebok

 • Dit nieuwste aanbod demonstreert een zeer luide en opvallende persoonlijkheid en omhult het grootste deel van het onroerend goed van zijn bovenste in de bovengenoemde tint, waardoor de neonen subtiel worden opgebroken dankzij de komst van grimmige zwarte accenten doordrenkt met hielen en keelonderlagen. Reebok Uomo/Donne Het middenzoolstuk combineert ook in een kleine hoeveelheid levendige energie door de basislaagtint te lenen voor het achterpaneel geëtst met zeshoekige vormen.  Met de hulp van Scarpe de Reebok zijn enigszins verleidelijk opzichtige en speelse designtaal overgezet naar het nieuwe decennium, en zijn samenwerking voortgezet met de terugkeer van nietjes zoals de BB4600 en de BB4000 - een pakket hoogtepunten en dieptes opnieuw gestoffeerd met de illusie van luxe. De laatste van de soort, die de voorkeur geeft aan een presentatie die slechts marginaal veelzijdiger is, biedt beelden van diamanten en dollartekens aan een basis van bruin glad leer.

  De tussenzool en het loopvlak zijn respectievelijk wit en zwart en passen weinig bij de rest van de presentatie waarvan de juwelen glanzen in levendig blauw en waarvan de hiellipjes zwaaien met een vervaagd suède. Reebok Prezzi Bassi Dezezelfde grafische afbeeldingen vertalen zich vervolgens naar een laag witte verf bovenop de 46000, die nog verder vertrekt met een levendige rode tussenzoolomslag; veters, gemerkte patches op de tong en de overlappende vector op de zijstoel met subtiel, waarbij de glamourmotieven en statement-tonen het liefst spreken.

  Sinds NIGO zijn beroemde streetwear-opdruk A Bathing Ape heeft verlaten, heeft het merk veel verschillende richtingen gekozen in productcategorieën die ogenschijnlijk tegenstrijdig zijn, maar ondanks dit blijft het een van de belangrijkste boegbeelden binnen de cultuur - hun releases zijn nog steeds uitverkocht en hun kenmerkende camouflageprint nog steeds een standvastig pictogram. Reebok Svendita Een product van zijn nieuwe leiderschap, de paraplu is ook doorgegaan met het toevoegen van verschillende diffusies - een totaal aantal dat wedijvert met dat van Rei Kawakubo's eigen CDG-instelling - en een van hun nieuwste, Bape Black, bevordert nu een relatie met Reebok terwijl ze opnieuw introduceren de Electrolyte 97 in een schijnbaar verrassende grijsgekleurde colorway.

  Acquistare Reebok De sub, gebouwd op de kleur zwart, waarnaar wordt verwezen door zijn naamgenoot, lijkt een korte pauze te nemen uit de donkere schaduw en geeft er de voorkeur aan deze alleen langs de hiel van de tussenzool te gebruiken, het vectorlogo wordt donkerder. Elders vormen de suède constructies die kwaliteit oproepen de rest van het bovenwerk en mengen ze zich net onder, compleet met subtiel lijnwerk bovenaan. De klassieke hit met het Bape-Sta-logo kan in reliëf op de voorvoet worden aangebracht met nog veel meer cobrand-hits die zich waarschijnlijk verbergen langs de tong en / of de binnenzool.

  www.ultrabshop.com