Bài viết Blog gần đây

Xem tất cả

Kopen Adidas Nite Jogger

 • IVY PARK, waarvan elke vermelding aan het einde van vorig jaar en eerder deze week leidde tot opwinding, is misschien wel de meest opwindende set releases van adidas tot nu toe, mogelijk groeiend naar sub-labelgrootte in de geest van Stella McCartney of Yohji Yamamoto en Kanye zelf. Kopen Adidas Nite Jogger Maar al vroeg in het begin, en ook een klein eindje verwijderd van de introductie, heeft de collectie pas onlangs zijn hele hand onthuld, waarvan de Nite Jogger een rol speelt in twee verschillende variaties.

  Image

  De eerste, met zwoele tinten en neonaccenten, is veel bekender en zeer duidelijk gerelateerd aan de Ultra Boost die vanochtend verscheen; oranje speelt hier echter een veel grotere rol en opteert voor een algehele uitvoering voor één split bij zijn teen als knipoog naar enkele iconische hardlopers uit het verleden. Adidas Nite Jogger Goedkoop Ondergedompeld van zijn voorvoet tot de vamp, schakelt het palet plotseling over op de naden met de breuk nagebootst op de Boost - de tweede set veters wikkelt zich dan om de enkel in de donkere optie terwijl de lichtere string over de tong vastmaakt met een zwarte- geverfde knevel.

  Adidas Nite Jogger te Koop Doorlopend dat sterrenstelsel ver, ver weg doorkruisen, onderzoekt adidas de vele iconische personages die deel uitmaken van het hele Star Wars-universum. Terwijl ze eerst de schepen van de legende blauwdrukken - namelijk de Millennium Falcon en de X-Wing - put de Three Stripes nu inspiratie uit ieders favoriete robotgenoot: R2D2. De Three Stripes gooien zijn kenmerkende kleuren naar de iets nieuwere Nite Jogger en willen zich in nostalgische gevoelens koesteren met elk beetje blauw en oranje dat rechtstreeks uit zijn uiterlijk op het scherm komt.

  De koele tinten liggen in het grootste deel van het palet, omdat het profiellogo's, contraststiksels, voering en onderliggende taping bedekt, terwijl het contrast aankomt door subtiele stukjes van de bovengenoemde warme tinten evenals overlay panelen en hielsteunen van glanzende metallics . Adidas Nite Jogger Schoenen Wat betreft openlijke verbindingen, de gestempelde verfraaiing op de tong doet het meest met zijn duidelijk getekende portret; co-branded bits zitten recht boven de binnenzool die een stap verder gaat tegen een achtergrond van verschillende lichten.

  In een poging om hun verschillende dempingsystemen voor schoenen te benadrukken deze herfst, heeft adidas enkele van hun moderne silhouetten zoals de Ozweego en Torsion X voorzien van de grote logo-behandeling. Adidas Nite Jogger Heren/Dames Met Adiprene en Torsion al afgevinkt op hun lijsten, willen de Three Stripes nu een licht werpen op hun Boost-materiaal via dit aanstaande model van de Nite Jogger in deze witte, grijze en oranje kleurstelling. Uitgerust met een gezonde mix van mesh bovenwerk, suède overlays en high-res 3M detaillering, zorgt dit onopvallende silhouet voor een opmerkelijke verandering in logo-accenten door ervoor te kiezen het woord "Boost" in Morse Code te spellen in plaats van de oversized logo's in de andere leden van dit pakket.

  www.surpriseschoenen.com