Bài viết Blog gần đây

 • Outlook error code998 is normally occurred due to sending and receiving of e-mails through Microsoft outlook application, or still during the start-up stage of the Microsoft Outlook application. Outlook users are strongly recommended to have an appropriate check of the right cause, which can be resp...
Xem tất cả

Acquistare Nike Air Uptempo

 • Bodems, in overeenstemming met overkoepelende thema's, lijken vandalistisch van lucht tot teen te worden geborsteld omdat deze overeenkomt met die van het "AIR" -type zelf. Acquistare Nike Air Uptempo Gekleurd met dezelfde achtergrondtint, wordt elk individueel stuk omlijnd door de gedurfdere tint en vervolgens nogmaals met wit voor meer opvallend contrast.

  Image

  Nike heeft de laatste tijd plezier gehad met slangenhuidmaterialen omdat het merk het geschubde patroon heeft gebruikt bij in-line uitvoeringen zoals de Blazer Mid en React Element 55. Nike Air Uptempo Svendita Het nieuwste model dat dit model ontvangt is dit opkomende model van de klassieke Air More Uptempo, gezien hier in kindermaten. Uitgerust met de klassieke geperforeerde witte lederen basis en een lichtgrijze buitenzool, kiest dit basketbal-gedraaide lifestyle-silhouet voor een zilverkleurig iriserend slangenhuidmateriaal omrand met metalen goudafwerking ingebouwd in de overdreven "AIR" -overlays.

  Een klassieke basketbalsneaker uit de jaren 90 die een geliefd lifestyle-silhouet werd, Nike Air Uptempo Prezzi Bassi klassieke Air More Uptempo is echt een uniek stuk schoenen - en het is nu verschenen in een bekende "Diamond" colorway. Met zijn gedurfde Air-branding, omvangrijk uiterlijk en associatie met de geweldige Scottie Pippen, is de Uptempo altijd een sneaker geweest die een statement heeft gemaakt. Deze make-up kiest ervoor om dat op een levendige manier te doen, met een vertrouwde aqua-gekleurde basis met opvallende zwarte details op de kenmerkende "AIR" -letters en een grote doorschijnende juweel Swoosh op de hiel.

  De enige afwijkende denim wordt geserveerd door de keel, die kiest voor een marineblauw gaas omwille van het ademend vermogen, terwijl een kleine rode Swoosh op de tong wordt geborduurd. Scarpe de Nike Air Uptempo Beneden, omhult een frisse witte EVA-middenzool een volle voet marineblauwe Air Max-dempingseenheid en een buitenzool met een grote oranje Swoosh-afbeelding maakt de look af.

  Niet in tegenstelling tot de 3 × 1-samenwerking bovenop de Air Force 1, de Nike Air Uptempo Uomo/Donne -outfits in een even Canadese smoking als welke dan ook. De kleuren komen volledig tot hun recht en drie enorm verschillende varianten van de iconische denim twill geven de drie meest herkenbare staten weer die door de populaire mode worden gezien. Donkere, ruwe afwerkingen langs de buitenkant van de "AIR" -overlays, met een veel helderdere inslag die door de iets open weefsels steekt. Bekleed met een achterkant van wit, gaan de segmenten vrij gemakkelijk over in de veel helderdere babyblues van de gewassen variatie van het materiaal; gezien het bredere gebruik over bijna al zijn profiel en tong, komt het niet overeen met de kleur van het gebleekte staal dat de bovenste lijn accentueert, evenals de neus.

  www.ultrabshop.com