Bài viết Blog gần đây

Xem tất cả

Nike Air Max 97 Verkoop

 • Nadat de Nike Air Max 97 Heren/Dames "White Snakeskin" is gedaald, gaat volgende maand een ander premium slangenthema naar retailers met de Nike Air Max 97 Pink Snakeskin. Dit komt op de hielen van het nieuws dat Nike Sportswear in totaal 13 colorways van het Air Max-model zal uitbrengen dat momenteel zijn 20e verjaardag viert in augustus. De Air Max 97 Pink Snakeskin heeft een tonale pasteltint in de hele mesh en bovenwerk van synthetisch leer, terwijl een frisse witte tussenzool een schone afwerking toevoegt.

  Изображение

  De Nike Air Max 97 Schoenen maakte een ceremoniële terugkeer in het originele "Silver Bullet" -thema, maar het lijkt erop dat de klassieke colorway terugkeert op een bijgewerkte versie van de epische hardloopschoen. Nike introduceert binnenkort de Air Max 97 Ultra ’17, die een herbouwd bovenwerk en zool met lichtere materialen heeft. Het "AIR MAX" -type op de hielstrepen is ook bijgewerkt, terwijl de kenmerkende 3M reflecterende tracks op de bovenkant nu zijn "getapet" in plaats van geborduurd.

  Grote fans van de Nike Air Max 97 te Koop waren misschien in shock geraakt toen ze onze enorme preview van twintig opkomende colorways van het model zagen in zowel de originele als bijgewerkte ‘Ultra’ constructies. Hopelijk ben je nu een beetje gekalmeerd en kun je de Air Max 97 Ultra ’17 met een meer heldere geest bekijken. Zoals je ziet, heeft de schoen hetzelfde silhouet, golvende lijnen en Air Max over de volledige lengte die je al kent en leuk vindt aan het origineel, maar wijzigt de constructie met een naadloos jacquard gebreid textiel en synthetisch bovenwerk.

  Deze versie van de Nike Air Max 97 Verkoop wordt geleverd met een Midnight Navy / Cool Gray / Pure Platinum / White kleurenschema. De Ultra-versie van het model wordt geleverd met functies zoals de futuristische slanke en moderne constructie. Een mesh en gebreid materiaal op de bovenkant, gelaste overlays rondom de schoen en een Ultra-zool met zichtbare lucht over de volledige lengte zorgt voor de klassieke look met een lichter en comfortabeler gevoel.

  De Kopen Nike Air Max 97 was een uiterst succesvol onderdeel van Nike's lifestyle-aanbod in 2018, waaruit blijkt dat het snelle, slanke, op de bullet-train geïnspireerde ontwerp er nog steeds net zo goed uitziet als bij de eerste release twintig jaar geleden. De unieke look van de 97 maakt het ook geschikt voor experimenten - zowel met alternatieve logo-plaatsing als nieuwe colorways - en het lijkt erop dat die alternatieve ontwerpen in 2019 niet zullen vertragen, omdat afbeeldingen van een gloednieuwe 97 met interessante diagonale striping onlangs opgedoken.

  www.goodsnkrs.com