Bài viết Blog gần đây

 • What is Cenforce 100 mg pill? The medication Cenforce 100 mg is utilized to treat erectile dysfunction, pre-discharge, and barrenness in men. Its dynamic constituent is Sildenafil Citrate. The foremost constituent of medication that is answerable for the medication's impact is alluded to as the dy...
Xem tất cả

Air Jordan Jumpman Schoenen

 • De nieuwste, die ogenschijnlijk een Oost-Aziatische gelegenheid herdenkt, combineert ingetogen 'strand' met opvallende 'Bright Crimson', 'Dark Sulphur' en 'Metallic Gold'-accenten, die alle drie verschijnen als een levendig patroon op de veters en de hiel. Air Jordan Jumpman Heren/Dames Zoals bij verschillende feestelijke paren aan het begin van het jaar, komt roze in de mix over het tannish-voorstel; branding op de tong is uitgevoerd in rood en voorzien van Chinese karakters. Het gepatenteerde schuim van de Swoosh heeft een wit kleurenschema, maar wordt aangevuld met een favoriet, lichtgombruin loopvlak.  De recente reeks silhouetten van het ruimtetijdperk van Jordan Brand heeft de wereld van technische sneakers stormenderhand veroverd en de nieuwste make-up om deel te nemen aan het feest is een herkenbare 'Pure Platinum'-versie van de Air Jordan Jumpman Schoenen. Een futuristisch bovenwerk combineren met de demping eenheid van Nike's Air Max 720, deze nieuwe colorway kiest ervoor om de tonen eenvoudig te houden en het meeslepende ontwerp het meeste te laten spreken. En praten doet het zeker, met het rekbare synthetische bovenwerk, zichtbare tooling rond de kraag en lockdown-riem op de hiel die allemaal gewaagde uitspraken doen.

  De kenmerkende schoenen van Russell Westbrook weerspiegelden vaak zijn energieke persoonlijkheid, maar de nieuwste inzendingen in de Air Jordan Jumpman Winkel-line-up voor het zomerseizoen zullen een vaak ongekeken kant van diezelfde chaotische medaille laten zien. Wat volgt is een dichotomie van benadering: de ene blijft dicht bij de oorspronkelijke idealen in een combinatie van aardetinten en neons, terwijl de andere een veel meer tonale recreatie een veelzijdig karakter achterlaat.

  De Air Jordan Jumpman te Koop komt aan in een zuivere Pale Vanilla-kleurencombinatie die perfect is voor het begin van de lente en de warme maanden die eraan komen. De sneaker ontworpen door Don C, heeft een premium vanille getrommeld leren bovenwerk met suède overlays over de hiel in plaats van de traditionele olifantenprint. Contrasterend zwart overal, samen met gele accenten, gevolgd door een wit dat wordt gebruikt voor het leren hiellipje en de op AJ 3 geïnspireerde zool maakt het ontwerp compleet.

  Titans vertolking van de Goedkope Air Jordan Jumpman heeft een grijstint die de voorvoet, tong en veters bedekt, gecombineerd met Charcoal en zwart aan de achterkant en tongen. Gouden details zijn gebruikt op de Jumpman-tong, de bovenste oogjes, hiellabels en inlegzolen die zijn gemarkeerd met contrasterende Crimson-accenten. Het logo van Titan 22 is gegraveerd op de laterale hiel en de rechter binnenzool om het ontwerp af te maken.

  www.snkrmall.com